logo
  kosarica  košarica  avatar  moje nastavitve   vprasaj  pomoč  prijava   prijava  
  Kompresijska oblačila CW-X  
  -50% Craft oblačila  
  Polar športne ure  
  Garmin športne ure  
  Suunto športne ure  
  TomTom športne ure  
  Prehrana PowerBar, SiS  
  Elektrostimulatorji  
  Power breathe  
  Naglavne svetilke  
  Nahrbtniki, pasovi, torbice, dodatna opr  
  Runtastic  
  Turna oprema  
  Copati za tek  
ISKALNIK
IZBERITE SKUPINO IZDELKOV
Kompresijska oblačila CW-X
  bullet Hlače - moški
  bullet Majice - moški
  bullet Spodnje perilo - moški
  bullet Nogavice, rokavčki, kolenčniki, kape
  bullet Hlače - ženske
  bullet Majice - ženske
  bullet Tekaški nederčki
  bullet Spodnje perilo - ženske
-50% Craft oblačila
  bullet Oblačila - moški
  bullet Oblačila - ženske
Polar športne ure
  bullet Tek, multišport
  bullet Kolesarstvo
  bullet Fitnes, rekreacija
  bullet Dodatna oprema
  bullet Konjeništvo
Garmin športne ure
  bullet Osebni trenerji
  bullet Cestna navigacija
  bullet Pohodništvo
  bullet Kartografija
  bullet HD akcijske kamere
  bullet Dodatna oprema
Suunto športne ure
  bullet Outdoor
  bullet Trening
  bullet Potapljaške
  bullet Dodatna oprema
TomTom športne ure
Prehrana PowerBar, SiS
Elektrostimulatorji
  bullet Dodatna oprema
Power breathe
Naglavne svetilke
Nahrbtniki, pasovi, torbice, dodatna opr
Runtastic
Turna oprema
  bullet Turne kože, nahrbtniki
  bullet Turne vezi, dodatki, deli
  bullet Turne smuči
Copati za tek
OBVESTILA
E-Poštna obvestila vas obveščajo o akcijskih ponudbah in novostih v naši Spletni Trgovini! kuverta
Akcija
Edge 810
slika 
redna cena: 386,00 €
spletna cena: 347,40 €
prihranek: 38,60 €
Dobavljivost: predvidoma 1-5 dni
Garancija: 24 mesecev
Izpis:
bullet GPS kolesarski računalnik za kolesarje, ki želijo vse: napredne trening funkcije, popolno navigacijo, Bluetooth® povezavo s pametnim telefonom in podatke z ANT+ senzorjev (dodatna oprema)
 
     Dodaj v košarico
 Edge 810
OPIS ARTIKLA  


To je vaš Edge
Edge 810 z zaslonom na dotik je za kolesarje, ki želijo vse – navigacijo in napredne trening funkcije v eni napravi. Naprava v povezavi s pametnim telefonom omogoča sledenje v živo, povezave v družabna omrežja in internet1 ter vremenske podatke. Na napravo Edge 810 je mogoče naložiti dodatne topografske in cestne zemljevide. S tem je naprava pripravljena na potovalno kolesarjenje in je odličen pripomoček za vse aktivnosti, kjer potrebujete popolno navigacijsko podporo. Zaradi vgrajenega GPS sprejemnika Edge 810 natančno beleži podatke in omogoča navigacijo kjer koli na svetu.


 
Zabeležite vsako podrobnost
Poleg navigacijskih funkcij Edge 810 beleži vašo razdaljo , vse podatke o hitrosti, vzpon in spust, naklon, temperaturo in še vrsto drugih podatkov. Seveda je napravo mogoče povezati z ANT+™ senzorji (opcijsko dodatna oprema), ki merijo vaš srčni utrip, hitrost/kadenco in moč. Nova možnost nastavitve profilov aktivnosti omogoča kolesarju za specifično aktivnost (trening, tekma, cestno kolesarjenje, gorsko kolesarjenje) nastaviti izbrana polja s podatki in nastavitve naprave. S potegom po zaslonu boste enostavno zamenjali profil in naprava bo pripravljena za prikaz podatkov, ki jih potrebujete za določeno vožnjo.

Povežite se
Edge 810 ponuja nabor povezanih funkcij, ko je s pametnim telefonom (Apple® ali Android™)  povezan v aplikacijo Garmin Connect™ Mobile. To vam omogoča dostop do izčrpnih in natančnih podatkov o vožnji na napravi Edge 810, obenem pa varčujete z baterijo na mobilnem telefonu. Edge 810 beleži podatke in jih preko Bluetooth® povezave pošilja na telefon. Ostanite povezani in posredujte vse podrobnosti o vožnjah vaši družini, prijateljem in kontaktom v socialnih omrežjih. Aktivnosti lahko takoj po zaključku prenesete v vaš račun Garmin Connect ali jih objavite s pomočjo aplikacije Garmin Connect Mobile. 
 
Sledenje v živo
Sledenje v živo s pomočjo naprave Edge 810 omogoča vaši družini in prijateljem spremljanje vaših tekem in treningov v realnem času. Povabite vaše spremljevalce preko elektronske pošte ali družabnega omrežja, naj spremljajo vaš napredek na strani za sledenje v Garmin Connect. Po prejemu vašega vabila v obliki elektronskega sporočila lahko v živo spremljajo vaše podatke in vidijo vaš trenutni položaj na zemljevidu.

 
 

Vreme
Trenutne vremenske razmere v živo na napravo Edge 810: podatki, napovedi in opozorila (na pokritih območjih)  - enostavno s povezavo v aplikacijo Garmin Connect Mobile preko pametnega telefona. Uporabna storitev na kolesarskem računalniku za dolge vožnje, med tem, ko je vaš pametni telefon varno spravljen na suhem.


Brezžični prenosi podatkov
Kolesarji vseh kategorij sedaj lahko hitro in takoj shranjujejo, posredujejo in analizirajo podrobnosti svojih voženj – vse praktično takoj s ceste. Garmin Connect Mobile app omogoča brezžično nalaganje končanih aktivnosti z naprav Edge 810 takoj po končanem beleženju podatkov. Izbor omogoča samodejni ali ročno potrjeni prenos. Ko je aktivnost naložena na Garmin Connect, lahko vsebino takoj pogledajo vsi, ki so povezani oziroma imajo dostop do naših podatkov, lahko tudi cela športna skupnost na Garmin Connect, ki je med največjimi na svetu. Kolesarji lahko tudi iščejo posamezne aktivnosti, jih naložijo na pametni telefon in takoj brezžično prenesejo na napravo Edge 810. Potem lahko zaženejo navigacijo do začetka vožnje in s pomočjo funkcije Virtual Partner sledijo trasi oz. se celo v realnem času primerjajo s shranjeno vožnjo.

Namenski kolesarski računalnik
Ni boljšega kolesarskega računalnika za vodenje vaše ture. Edge 810 je vzdržljiv, vodotesen, baterija zdrži do 17 ur. Zaslon na dotik je enostaven ter odziven tudi na orokavičene prste in v mokrem vremenu. Pritrditev naprave na krmilo je mogoča s standardnim nosilcem (zasuk za četrt obrata) ali z novim podaljšanim sprednjim nosilcem, ki omogoča boljši pregled nad podatki med vožnjo.

Osnovni komplet: 
Edge 810, AC napajalnik, cevni nosilec, USB kabel, navodila za uporabo

1Ko je povezana z združljivim pametnim telefonom Android ali Apple.
2Pri nekaterih modelih v osnovnem kompletu, pri drugih pa kot dodatna oprema.
3Ko je povezana z ANT+merilcem moči.
4Prihodnja verzija aplikacije  Garmin Connect Mobile omogoča iskanje in prenos poti in dejavnosti drugih uporabnikov portala Garmin Connect. 
 
NAKUP ARTIKLA
 
     Dodaj v košarico
Kasneje boste lahko artikel odstranili ali spremenili količino.
 
voz KOŠARICA
 
0  produktov
0,00  €
   


INFORMACIJE
T: 04 234 02 99,
F: 04 234 02 97,

@: info@agp-pro.si.
AGP PRO d.o.o., 
PE Kranj,
Ljubljanska cesta 22, 4000 Kranj

ODPRTO
PON-PET 8.00 - 17.00

 
NOVO V PONUDBI
Naglavna svetilka LED LENSER® NEO NEON ROZA za urbane za tekače, rolkarje, sprehajalce itd.
za urbane tekače, rolkarje, sprehajalce itd 16:9 Bright & Wide Beam
29,00 EUR
      
Suunto Core WHITE CRUSH 2014
Povsem nov model v družini Suunto, Core z modernim jeklenim zgornjim ohišjem in silikonskim paščkom. Je prvi inštrument s katerim je možno meriti tako nadmorsko višino kot globino vode do 10m! Avtomatsko menjavanje med višinomerom in barometrom, glede na aktivnost omogoča popoln nadzor dogajanjem v okolici. Vgrajen ima tudi elektronski kompas. Namenjen je vsem športnim navdušencem, ki potrebujejo merilec najvišje kakovosti. Ima povsem enostavne menije funkcij za vsakogar
287,99 EUR
      
Mizuno WAVE SAYONARA 2 ženski - za hiter trening, hitrejši in lažji tekačice 190g
Lahek, hiter in mehak tekaški copat za dolge in hitre tekaške razdalje, nudi odlično odbojno blaženje, teža: 190g. Vzdržljiv in mehak srednji podplat iz pihane gume zagotavlja odlično blaženje in fleksibilnost med tekom. Lastnosti: Wave, X10, Smooth Ride, guma na podplatu G3, tehnologija U4iC. V sprednjem delu plošča, ki izboljšuje stabilnost copata
84,00 EUR
      
Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Vse cene vključujejo DDV.

 
košarica / moje nastavitve / pomoč / dostava / plačila
o podjetju / zasebnost / garancija in servis / pogoji poslovanja / vračilo blaga / obrazec za vračilo blaga