logo
  kosarica  košarica  avatar  moje nastavitve   vprasaj  pomoč  prijava   prijava  
  Kompresijska oblačila CW-X  
  -50% Craft oblačila  
  Polar športne ure  
  Garmin športne ure  
  Suunto športne ure  
  TomTom športne ure  
  Prehrana PowerBar, SiS  
  Elektrostimulatorji  
  Power breathe  
  Naglavne svetilke  
  Nahrbtniki, pasovi, torbice, dodatna opr  
  Runtastic  
  Turna oprema  
  Copati za tek  
ISKALNIK
IZBERITE SKUPINO IZDELKOV
Kompresijska oblačila CW-X
  bullet Hlače - moški
  bullet Majice - moški
  bullet Spodnje perilo - moški
  bullet Nogavice, rokavčki, kolenčniki, kape
  bullet Hlače - ženske
  bullet Majice - ženske
  bullet Tekaški nederčki
  bullet Spodnje perilo - ženske
-50% Craft oblačila
  bullet Oblačila - moški
  bullet Oblačila - ženske
Polar športne ure
  bullet Tek, multišport
  bullet Kolesarstvo
  bullet Fitnes, rekreacija
  bullet Dodatna oprema
  bullet Konjeništvo
Garmin športne ure
  bullet Osebni trenerji
  bullet Cestna navigacija
  bullet Pohodništvo
  bullet Kartografija
  bullet HD akcijske kamere
  bullet Dodatna oprema
Suunto športne ure
  bullet Outdoor
  bullet Trening
  bullet Potapljaške
  bullet Dodatna oprema
TomTom športne ure
Prehrana PowerBar, SiS
Elektrostimulatorji
  bullet Dodatna oprema
Power breathe
Naglavne svetilke
Nahrbtniki, pasovi, torbice, dodatna opr
Runtastic
Turna oprema
  bullet Turne kože, nahrbtniki
  bullet Turne vezi, dodatki, deli
  bullet Turne smuči
Copati za tek
OBVESTILA
E-Poštna obvestila vas obveščajo o akcijskih ponudbah in novostih v naši Spletni Trgovini! kuverta
Akcija
GARMIN fēnix 3 HR sapphire (TOP 3 NA SVETU)
slika 
redna cena: 660,00 €
spletna cena: 550,00 €
prihranek: 110,00 €
Dobavljivost: na zalogi
Garancija: 2 leti
Izpis:
bullet Fenix3 je enak kot Garmin FR920XT + dodatne funkcijami za pohodnike.
 
     Dodaj v košarico
 GARMIN fēnix 3 HR sapphire (TOP 3 NA SVETU)
OPIS ARTIKLA  

Fenix3 je enak kot Garmin FR920XT + dodatne funkcijami za pohodnike.


Brezkompromisna vadbena ura z GPS-om za več športov

  • Antena EXO™ iz nerjavečega jekla s podporo za GPS in GLONASS, ki zagotavlja hitro določanje položaja in natančnost
  • 1,2-palčni barvni zaslon Chroma™, dobro berljiv tudi na sončni svetlobi
  • Funkcije za vadbo, kot sta najvišji VO2 in svetovalec za regeneracijo (ko uro uporabljate z merilnikom srčnega utripa¹)
  • Funkcije za navigacijo na prostem, kot so 3-osni kompas, višinomer in barometer ter TracBack in Sight’n Go
  • Združljivost s funkcijo Connect IQ™ za prilagojene programe, pripomočke, videze ure in podatkovna polja

fēnix 3 je robustna, zmogljiva in pametna ura z GPS-om za več športov. Z naboroma funkcij za vadbo in navigacijo na prostem je ura fēnix 3 pripravljena za vse vadbene dejavnosti in tekmovanja. Dostop do platforme Connect IQ omogoča prilagajanje videzov ure, podatkovnih polj, pripomočkov in dejavnosti. Poleg tega je fēnix 3 tanka in lahka vadbena ura z GPS-om za več športov, ki vas ne bo ovirala pri vadbi ali vsakodnevni uporabi.

Napredne vadbene meritve
fēnix 3 je poln funkcij za vadbo, ki vam povedo, ali vadite primerno. Prva je ocena najvišjega VO2. V kombinaciji z merilnikom srčnega utripa¹ ura fēnix 3 izračuna podatke, med drugim hitrost teka, število utripov na minuto in spremenljivost srčnega utripa, in s tem dobi oceno glede največje prostornine kisika, ki jo lahko porabite. Sledite spremembam svojega najvišjega VO2, če želite videti izboljšave svoje pripravljenosti in jih primerjati z drugimi športniki. Druge meritve vadbe vključujejo svetovalca za regeneracijo s časovnikom in preverjanjem regeneracije ter predvidevanje tekem, ki oceni vaš najboljši končni čas glede na trenutni najvišji VO2.

Funkcije za dinamiko teka
fēnix 3 vam z različnimi podatki, ki jih zbira, nudi povratne informacije o načinu teka. Če uro fēnix 3 uporabljate skupaj z merilnikom HRM-Run¹, prikaže kadenco, navpično nihanje in čas stika s tlemi. To so podatki dinamike teka in vplivajo na smotrnost teka.

Profil za plavanje
Ura fēnix 3 ni namenjena le teku. Posebne skupine funkcij vam pomagajo tudi pri vadbi plavanja in smučanja. Ura fēnix 3 si je od ure Garmin Swim™ sposodila spremljanje razdalje, tempa, števila zavesljajev in še več. V uro fēnix 3 vnesite velikost bazena, v katerem plavate in začnete z vadbo. V načinu smučanja in deskanja vam bodo na voljo hitrost, razdalja, višinska razlika ter samodejni števec voženj (s samodejnim premorom na žičnici) in še več. fēnix 3 lahko prek povezave ANT+® uporabljate celo kot rokavicam prijazen daljinski upravljalnik za športne kamere VIRB® in VIRB Elite.

Navigacija na vaš način

Nobena druga zapestna ura s tehnologijama GPS in VBK (višinomer, barometer in kompas) vam v eni napravi ne ponuja funkcij za vadbo in naše vodilne tehnologije GPS. fēnix 3 nudi vsestranske funkcije navigacije in sledenja za vodenje po utrtih in neutrtih poteh. Vgrajeni senzorji zagotavljajo podatke o smeri, višini in vremenskih spremembah.

Beleži dnevnik sledi GPS in med premikanjem ustvarja "pikčasto sled". Omogoča vam tudi, da označujete lokacije, kot so start in cilj, kontrolne točke poti, mesta za kampiranje, vozila ali druge destinacije. Z uro fēnix 3 lahko ustvarjate in sledite progam, označite največ 1000 lokacij, shranite največ 10.000 točk sledi in začnete navigacijo do njih.

Načrtujte izlete in delite pustolovščine s prijatelji in sorodniki s programom BaseCamp™. Ura fēnix omogoča vzpostavitev povezav ANT+ in Bluetooth® Smart za brezžično izmenjavo lokacij, načrtovanih poti in zbirk Geocache.

Višinomer, barometer in kompas
Ura fēnix 3 je opremljena s senzorji VBK, ki zagotavljajo ustrezne informacije v realnem času. Vgrajen višinomer podaja podatke o nadmorski višin in s tem omogoča spremljanje vzponov in spustov, barometer pa prikazuje kratkoročne trende zračnega tlaka, s katerimi lahko predvidite vremenske spremembe. 3-osni elektronski kompas prikazuje smer ne glede na to, ali se premikate ali ne.

Ura fēnix 3 senzorje VBK samodejno umerja s sprejemnikom GPS in samodejno nastavlja uro glede na lokacijo. Za izjemno natančne meritve temperature jo združite z našim zunanjim senzorjem temperature tempe™.

Izjemna eleganca tudi v neugodnih vremenskih pogojih
Na voljo so vam 3 izstopajoči modeli ure fēnix 3: siv z vzdržljivim kristalnim in črnim paščkom, ki je odporen na praske, srebrn z rdečim paščkom in vrhunski safirni model s paščkom iz nerjavečega jekla ter safirnim steklom. Vse se ponašajo z zaščitnim ohišjem in gumbi iz nerjavečega jekla ter ojačanim ohišjem za večjo vzdržljivost. Osvetljen barvni zaslon Chroma visoke ločljivosti je berljiv tudi na sončni svetlobi, in omogoča ogled podatkov pri kakršni koli svetlobi. Ura fēnix 3 ima nazivno vodotesnost do 100 metrov, njena baterija pa v načinu UltraTrac zdrži do 50 ur, v načinu GPS do 16 ur in v načinu ure do 3 mesece (vsi časi so odvisni od nastavitev).

Connect IQ
fēnix 3 uporablja platformo ConnectIQ za namensko programsko opremo, ki omogoča prilagoditev svoje ure s prilagojenimi programi, pripomočki, podatkovnimi polji in edinstvenimi videzi ure, s katerimi bo vaša pametna ura Garmin videti še bolje.

Ostanite povezani
S pametnimi obvestili lahko prejemate e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v uro, tudi če ste na stezi. fēnix 3 prejme brezžični signal iz združljivega telefona iPhone® 4s ali Android™², vas obvesti, da imate sporočilo, in prikaže celotno sporočilo na lastnem zaslonu, ko ga lahko preberete.

¹Merilniki srčnega utripa in merilniki HRM-run so na prodaj posebej.
²Združljivi so na primer telefoni: iPhone 4S in novejši, Android 4.3, Galaxy S3 ali novejši, Galaxy Note 3, Moto X, Moto G, HTC One, Nexus 4 in 5 ter novejši. Telefon mora podpirati Bluetooth Smart. iPhone je blagovna znamka družbe Apple Inc. Android je blagovna znamka družbe Google Inc. 
 
NAKUP ARTIKLA
 
     Dodaj v košarico
Kasneje boste lahko artikel odstranili ali spremenili količino.
 
voz KOŠARICA
 
0  produktov
0,00  €
   


INFORMACIJE
T: 04 234 02 99,
F: 04 234 02 97,

@: info@agp-pro.si.
AGP PRO d.o.o., 
PE Kranj,
Ljubljanska cesta 22, 4000 Kranj

ODPRTO
PON-PET 8.00 - 17.00

 
NOVO V PONUDBI
BERG nahrbtnik Fats 35 - FASTER 35
Manjši vsestranski nahrbtnik je namenjen za plezanje, gorništvo, turno smučanje in pohodništvo.
50,00 EUR
      
ULTIMATE DIRECTION - JUREK ESSENTIAL ZELENO/MODRA ULTRA LAHKA TORBICA ZA OKROG PASU ZA TEKAČE
IDELANO ZA TEKAČE ULTRA LAHKA JUREK ESSENTIAL ZELENO/MODRA TORBICA ZA OKROG PASU ZA TEKAČE
29,95 EUR
      
Suunto Core WHITE CRUSH 2014
Povsem nov model v družini Suunto, Core z modernim jeklenim zgornjim ohišjem in silikonskim paščkom. Je prvi inštrument s katerim je možno meriti tako nadmorsko višino kot globino vode do 10m! Avtomatsko menjavanje med višinomerom in barometrom, glede na aktivnost omogoča popoln nadzor dogajanjem v okolici. Vgrajen ima tudi elektronski kompas. Namenjen je vsem športnim navdušencem, ki potrebujejo merilec najvišje kakovosti. Ima povsem enostavne menije funkcij za vsakogar
287,99 EUR
      
Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Vse cene vključujejo DDV.

 
košarica / moje nastavitve / pomoč / dostava / plačila
o podjetju / zasebnost / garancija in servis / pogoji poslovanja / vračilo blaga / obrazec za vračilo blaga