logo
  kosarica  ko┼íarica  avatar  moje nastavitve   vprasaj  pomo─Ź  prijava   prijava  
  Kompresijska obla─Źila CW-X  
  -50% Craft obla─Źila  
  Polar ┼íportne ure  
  Garmin ┼íportne ure  
  Suunto ┼íportne ure  
  TomTom ┼íportne ure  
  Prehrana PowerBar, SiS  
  Elektrostimulatorji  
  Power breathe  
  Naglavne svetilke  
  Nahrbtniki, pasovi, torbice, dodatna opr  
  Runtastic  
  Turna oprema  
  Copati za tek  
ISKALNIK
IZBERITE SKUPINO IZDELKOV
Kompresijska obla─Źila CW-X
  bullet Hla─Źe - mo┼íki
  bullet Majice - mo┼íki
  bullet Spodnje perilo - mo┼íki
  bullet Nogavice, rokav─Źki, kolen─Źniki, kape
  bullet Hla─Źe - ┼żenske
  bullet Majice - ┼żenske
  bullet Teka┼íki neder─Źki
  bullet Spodnje perilo - ┼żenske
-50% Craft obla─Źila
  bullet Obla─Źila - mo┼íki
  bullet Obla─Źila - ┼żenske
Polar športne ure
  bullet Tek, multi┼íport
  bullet Kolesarstvo
  bullet Fitnes, rekreacija
  bullet Dodatna oprema
  bullet Konjeni┼ítvo
Garmin športne ure
  bullet Osebni trenerji
  bullet Cestna navigacija
  bullet Pohodni┼ítvo
  bullet Kartografija
  bullet HD akcijske kamere
  bullet Dodatna oprema
Suunto športne ure
  bullet Outdoor
  bullet Trening
  bullet Potaplja┼íke
  bullet Dodatna oprema
TomTom športne ure
Prehrana PowerBar, SiS
Elektrostimulatorji
  bullet Dodatna oprema
Power breathe
Naglavne svetilke
Nahrbtniki, pasovi, torbice, dodatna opr
Runtastic
Turna oprema
  bullet Turne ko┼że, nahrbtniki
  bullet Turne vezi, dodatki, deli
  bullet Turne smu─Źi
Copati za tek
OBVESTILA
E-Po┼ítna obvestila vas obve┼í─Źajo o akcijskih ponudbah in novostih v na┼íi Spletni Trgovini! kuverta
Akcija
-25% Polar V800 GPS HR H7 modra NA ZALOGI (TOP 3 NA SVETU) AKCIJA
slika 
redna cena: 449,00 ÔéČ
spletna cena: 336,75 ÔéČ
prihranek: 112,25 ÔéČ
Dobavljivost: na zalogi
Garancija: 2 leti
Izpis:
bullet NOVA GENERACIJA ┼áPORTNIH UR. Ura je namenjena le najzahtevne┼íim ┼íportnikom. Ura vsebuje vse nanjovej┼íe tehnologije. namenjena je teka─Źem, kolesarjem plavalcem, triatloncem...
bullet
 
     Dodaj v ko┼íarico
 -25% Polar V800 GPS HR H7 modra NA ZALOGI (TOP 3 NA SVETU) AKCIJA
OPIS ARTIKLA  

SLOVENSKA NAVODILA V800Za profesionalne in predane ┼íportnike, ki si ┼żelijo dose─Źi najve─Źjo zmogljivost

 • Meri vsako va┼ío vadbo in dnevno aktivnost 24/7
 • Pomaga razumeti va┼ío obremenitev med vadbo in ─Źas okrevanja
 • Sledi va┼íi hitrosti, razdalji in poti z vgrajenim GPS-om
 • V celoti nastavljivi ┼íportni profili, da boste iz vadbe dobili kar se da veliko
 • Podpira vadbo razli─Źnih ┼íportov s ─Źasi prehoda
 • Prikazuje sr─Źni utrip tudi v vodi z udobnim oddajnikom z dvojnim na─Źinom prikazovanja
 • Omogo─Źa na─Źrtovanje in analiziranje vadbe z brezpla─Źno aplikacijo in s spletno storitvijo Polar Flow - https://flow.polar.com/
 • Zdru┼żljiv s teka┼íkimi in kolesarskimi senzorji Polar Bluetooth┬« Smart
 • Vodoodporen do 30 m/100 ft

Najbolj┼ía ┼íportna ura na  svetovnem trgu. Podpira Bluetooth Smart povezljivost za senzorje in pametne telefone..

Z novo atraktivno obliko je Polar V800 GPS HR ne glede na teren, ne glede na ┼íport najbolj natan─Źen na─Źin za merjenje razdalje in hitrosti, s poudarkom na planiranju in analizi treninga. VShrani vse potrebne podatke, ki jih zabele┼żi med vadbo, katere preko Bluetooth Smart, micro USB  vmesnika prenesete v program, kjer lahko analizate in na─Źrtujete vadbo. Polar Fitness Test napreden test vam v mirovanju pove stopnjo telesne kondicije (VO2max). R-R interval sr─Źne frekvence omogo─Źa najpodrobnej┼ío analizo.

Polar Race Pace
Polar tekmovalni ali trening TEMPO tek pri uporabi ure V800 in Flow spletnega servisa

Video prikazuje uporaba Polar Race Pace s Polar V800 in kako jo analizirali v spletni storitvi FlowNa─Źrtovanje treninga - trening po GPS sledi, dodajanje treninga v uro,  intervalni trening...Koristi vadbe

Motivacijsko povratno sporo─Źilo, ki vam je neposredno posredovano takoj po vaji, je nekaj, od ─Źesar imate lahko koristi. Torej, ─Źe ┼żelite vedeti kak┼íen je u─Źinek razli─Źnih vad, vam ta funkcija pove to─Źno to, kar ┼żelite vedeti. Dobili boste hiter pregled po vsaki vadbi in za bolj podrobnej┼íe povratno sporo─Źilo lahko ali preverite va┼ío datoteko o vadbi ali dobite natan─Źnej┼ío analizo v Polar Flow.

Vadbena obremenitev so besedilne povratne informacije o zahtevnosti zadnje vadbe. Izra─Źun vadbene obremenitve je osnovan na porabi bistvenih virov energije (ogljikovi hidrati in beljakovine) med vadbo. Tako se lahko obremenitve razli─Źnih vadb med seboj primerja. Za natan─Źnej┼ío primerjavo vadb smo va┼ío vadbeno obremenitev pretvorili v pribli┼żen ─Źas okrevanja.

Vadbena obremenitev upo┼íteva razli─Źne dejavnike, ki vplivajo na vadbeno obremenitev in potrebni ─Źas okrevanja. Ti zajemajo sr─Źni utripsit, HRmax, VO2max, spol, starost, vi┼íino, te┼żo in ozadje vadbe. Va┼í aerobni in anaerobni prag (lahko ga nastavite v spletni storitvi Flow), sr─Źni utrip med vadbo in trajanje vadbe tudi lahko vplivajo na izra─Źun. Poleg tega se z dodajanjem dejavnikov, zna─Źilnih za dolo─Źen ┼íport, intenzivnost ┼íporta odra┼ża v va┼íi vadbeni obremenitvi in potrebnem ─Źasu okrevanja.

VADBENA OBREMENITEV
Vadbena obremenitev so besedilne povratne informacije o zahtevnosti zadnje vadbe. Izra─Źun vadbene obremenitve je osnovan na porabi bistvenih virov energije (ogljikovi hidrati in beljakovine) med vadbo. Tako se lahko obremenitve razli─Źnih vadb med seboj primerja. Za Vadbena obremenitev upo┼íteva razli─Źne dejavnike, ki vplivajo na vadbeno obremenitev in potrebni ─Źas okrevanja. Ti zajemajo sr─Źni utripsit, HRmax, VO2max, spol, starost, vi┼íino, te┼żo in ozadje vadbe. Va┼í aerobni in anaerobni prag (lahko ga nastavite v spletni storitvi Flow), sr─Źni utrip med vadbo in trajanje vadbe tudi lahko vplivajo na izra─Źun. Poleg tega se z dodajanjem dejavnikov, zna─Źilnih za dolo─Źen ┼íport, intenzivnost ┼íporta odra┼ża v va┼íi vadbeni obremenitvi in potrebnem ─Źasu okrevanja.Pametne kalorije

OwnCal je najbolj natan─Źen ┼ítevec kalorij na tr┼żi┼í─Źu. Izra─Źuna ┼ítevilo kalorij, ki ste jih porabili med vadbo, in temelji na te┼żi, vi┼íini, starosti, spolu, va┼íem maksimalnem sr─Źnem utripu (HRmax) in intenzivnosti vadbe.

SMART COACHING

─îe ┼żelite dose─Źi dejanski napredek med vadbo, potrebujete najbolj┼ía navodila. V ta namen smo razvili Smart Coaching. Naj gre za oceno va┼íih dnevnih ravni telesne pripravljenosti, ustvarjanje individualnih vadbenih na─Źrtov, izra─Źun ustrezne intenzivnosti ali sprejem takoj┼ínjega povratnega sporo─Źila, vam Smart Coaching ponuja izbiro edinstvenih funkcij, ki omogo─Źajo enostavno uporabo, so prilagojene va┼íim potrebam in zasnovane za maksimalno u┼żivanje in motivacijo med vadbo. V800 vklju─Źuje naslednjo funkcijo Smart Coaching:
 • Vadbena obremenitev in okrevanje
 • Stanje okrevanja temelji na 24/7 dnevni aktivnosti
 • Korist vadbe
 • Test skoka
 • Test telesne pripravljenosti
 • Ortostati─Źni test
 • Teka┼íki indeks
 • Obmo─Źja sr─Źnega utripa
 • Pametne kalorije


Running Index


─îe ┼żelite ohraniti vrhunsko teka┼íko zmogljivost, vam bo ta funkcija v veliko pomo─Ź. Redna uporaba skozi ─Źas vam omogo─Źa, da vidite, kako u─Źinkovit je va┼í tek. Va┼í rezultat Running Index se samodejno izra─Źuna po vsakem teku in temelji na podatkih va┼íega sr─Źnega utripa in hitrosti, ki so zbrani iz va┼íega GPS-ja ali senzorja korakov. Vi┼íji od─Źitek ka┼że, da lahko te─Źete hitreje z manj napora. S to funkcijo bo ura V800 lahko dolo─Źila, ali se pri teku vzpenjate ali spu┼í─Źate.

Test telesne pripravljenosti - (Fitness Test) VO2max

─îe ┼żelite izbolj┼íati telesno pripravljenost in biti na teko─Źem, kako dobro vam pri tem gre, uporabite test telesne pripravljenosti, ki vam pove to─Źno to, kar morate vedeti, v samo petih minutah. Z rednim primerjanjem va┼íih rezultatov testa lahko vidite va┼í napredek in kako se je izbolj┼íala va┼ía telesna pripravljenost

Ortostati─Źni test

Ortostati─Źni test je enostaven in zanesljiv pri dolo─Źanju va┼íega dejanskega stanja. Poka┼że vam, kako se va┼í sr─Źni utrip odziva na vadbo in dejavnike, npr. stres in bolezen. ─îe test redno izvajate, se boste nau─Źili, kako se bo odzival va┼í sr─Źni utrip in kaj lahko nanj vpliva. Svojo vadbo lahko prilagodite tako, da si bo va┼íe telo lahko opomoglo, ko bo to potrebovalo.

Ortostato─Źni test se obi─Źajno uporablja za spremljanje ravnovesja med vadbo in okrevanjem. Osnovan je na spremembah v delovanju va┼íega avtonomnega ┼żiv─Źnega sistema zaradi vadbe. Na rezultate ortostati─Źnega testa vpliva ve─Ź zunanjih dejavnikov, kot je du┼íevni stres, spanje, latentne bolezni, spremembe v okolju (temperatura, nadmorska vi┼íina) in drugi. Z dolgotrajnim sledenjem lahko optimizirate svojo vadbo in prepre─Źite pretirano vadbo. Ortostati─Źni test je osnovan na merjenju sr─Źnega utripa in spremenljivosti frekvence sr─Źnega utripa. Spremembe sr─Źnega utripa in spremenljivost frekvence sr─Źnega utripa odra┼żata spremembe v avtonomnem uravnavanju sr─Źno-┼żilnega sistema. Med testom se meri HRrest, HRstand in HRpeak. Sr─Źni utrip in spremenljivost frekvence sr─Źnega utripa med ortostati─Źnim testom sta dobra pokazatelja motenj v avtonomnem ┼żiv─Źnem sistemu, npr. utrujenost ali pretirana vadba. Vendar pa je odziv sr─Źnega utripa na utrujenost in pretirano vadbo vedno individualen in zato zahteva dolgotrajnej┼íe spremljanje.

PRED TESTOM
Ko izvajate test prvi─Ź, morate v dveh tednih narediti ┼íest temeljni testov, s katerimi dolo─Źite svoje temeljne vrednosti. Temeljne meritve morate izvesti v dveh tednih obi─Źajne vadbe in ne intenzivne. Te meritve morajo vklju─Źevati teste po vadbenih dnevih in po dnevih okrevanja. Po zabele┼żenih temeljnih vrednostih test ┼íe naprej izvajajte dvakrat do  rikrat tedensko. Vsak teden se zjutraj testirajte tako po dnevu okrevanja kot tudi po dnevu intenzivne vadbe (ali ve─Ź zaporednih dneh vadbe). Test lahko ponovite tudi po dnevu obi─Źajne vadbe. Podatki morda ne bodo zanesljivi med prekinitvijo vadbe ali pri
neredni vadbi. ─îe si vzamete ve─Ź kot 14 dni odmora, je dobro, da ponovno nastavite svoje dolgoro─Źne povpre─Źne vrednosti in ponovite temeljni test.
Test mora biti vedno izveden v standardnih/podobnih pogojih, da bodo rezultati kar se da zanesljivi. Priporo─Źljivo je, da se testirate zjutraj pred zajtrkom. Upo┼ítevajte naslednje osnovne zahteve:
 • Nosite senzor sr─Źnega utripa.
 • Bodite spro┼í─Źeni in mirni.
 • Lahko sedite spro┼í─Źeno v polo┼żaju ali le┼żite v postelji. Polo┼żaj naj bo vedno enak, ko opravljate test.Nalaganje treninga

Vam poka┼że kako vpliva trening na va┼íe telo in vam pomaga primerjati med ┼że nalo┼żenimi ostalimi vadbami. Nadaljevanje snemanja va┼íega treninga vam lahko pomaga prepoznati va┼íe osebne meje in prilagoditi intenzivnost in trajanje treninga glede na va┼íe cilje.
Stanje okrevanja

Najdite popolno ravnovesje med treningom in po─Źitkom in si pridobite realno sliko va┼íega stanja okrevanja preden se lotite naslednjega treninga. Stanje okrevanja temelji na skupni obremenitvi vseh va┼íih aktivnostih, vklju─Źno z vsemi opravljenimi treningi in manj┼íimi aktivnostmi, ki jih opravite vsak dan. Neprekinjeno snemanje stanja okrevanja vam lahko pomaga planirati va┼í trening tako, da se izognete pretreniranosti ali podtreniranosti.

STANJE OKREVANJA NA PODLAGI 24/7 AKTIVNOSTI
Funkcija stanja okrevanja sledi skupni obremenitvi ÔÇô ki zajema intenzivnost, koli─Źino in pogostost va┼íe vadbe in dejavnosti ÔÇô pri tem pa upo┼íteva va┼íe ozadje vadbe. Stanje okrevanja zdru┼żuje podatke vadbene obremenitve s podatki o dejavnostih, s katerimi se ukvarjate vsak dan. Oceni va┼íe stanje okrevanja in koliko ─Źasa potrebujete za okrevanje. To je orodje, s katerim se izognete pretirani ali premalo intenzivni vadbi in si prilagodite vadbene na─Źrte skupaj z drugimi orodje, kot je ortostati─Źni test.
Va┼íe stanje okrevanja je osnovano na skupni vadbeni obremenitvi, dnevni dejavnosti in po─Źitku v zadnjih 8 dneh. Najbolj nedavne vadbe in dejavnosti so pomembnej┼íe od starej┼íih in imajo zato tudi ve─Źji vpliv na va┼íe stanje okrevanja. Va┼íi dejavnosti izven vadbe sledi vgrajeni 3D pospe┼íevalnik, ki bele┼żi premike va┼íih zapestij. Analizira frekvenco, intenzivnost in neenakomernost va┼íega gibanja skupaj z va┼íimi telesnimi podatki, tako da lahko opazujete, kako dejavni ste izven vadbe. Z zdru┼żevanjem svoje dnevne dejavnosti z vadbeno obremenitvijo dobite pravo sliko o svojem stanju okrevanja. Neprestano nadziranje statusa okrevanja vam pomaga pri prepoznavanju osebnih meja, da se izognete pretirani ali premalo intenzivni vadbi in prilagodite intenzivnost in trajanje vadbe v skladu z va┼íimi dnevnimi in tedenskimi cilji. Da bi pridobili ─Źim bolj to─Źne informacije o stanju okrevanja, med vadbo nosite senzor sr─Źnega utripa.

Zelo naporno
"Zelo naporno" pomeni, da ste v zadnjem ─Źasu veliko vadili, tako da je skupna obremenitev zelo visoka. S─Źasoma se bosta tako izbolj┼íali va┼ía telesna pripravljenost in zmogljivost. Pustiti si morate dovolj ─Źasa, da do naslednjega obdobja te┼żke vadbe ali tekmovanja dodobra okrevate.

Naporno
"Naporno" pomeni, da je skupna vadbena obremenitev postala visoka. To lahko pomeni tudi to, da ┼íe vedno niste popolnoma okrevali od pretekle vadbe ali dejavnosti. Za izbolj┼íanje telesne pripravljenosti in zmogljivosti je sicer potrebna ob─Źasna intenzivna vadba, vendar pa potrebujete tudi ─Źas za okrevanje.

Uravnote┼żeno
"Uravnote┼żeno" vam pove, da sta nedavna vadba in ─Źas okrevanja uravnote┼żena. ─îe okrevanju pustite dovolj ─Źasa, lahko poskrbite, da iz vadbe iztisnete kar najve─Ź.

Premalo vadbe
"Premalo vadbe" pomeni, da ste v nedavnem obdobju vadili manj kot obi─Źajno. Morda za okrevanje potrebujete ve─Ź ─Źasa zaradi bolezni ali vsakodnevnega stresa ali pa ste v vadbenem na─Źrtu pozornost namenili ─Źemu drugemu. Zapomnite si, da lahko z zmanj┼íano vadbeno obremenitvijo ve─Ź tednov zapored brez skrbnega na─Źrtovanja zmanj┼íate nekatere rezultate, ki ste jih z vadbo ┼że dosegli.


Analiza treninga

TriatlonSTARN JE V DELU

Ve─Ź o izdelkuTEST SKOKOV
Pomaga vam oceniti mi┼íi─Źno mo─Ź, izhodno mo─Ź in ┼żiv─Źno mi┼íi─Źno utrujenost
va┼íih nog. Na voljo so tri vrste testov: skok iz po─Źepa, nasprotno gibanje in
dolgotrajno skakanje.
>

Obvestila iz pametnega telefona na Polar V800 in M400
 
 
NAKUP ARTIKLA
 
     Dodaj v ko┼íarico
Kasneje boste lahko artikel odstranili ali spremenili koli─Źino.
 
voz KO┼áARICA
 
0  produktov
0,00  ÔéČ
   
´╗┐

INFORMACIJE
T: 04 234 02 99,
F: 04 234 02 97,

@: info@agp-pro.si.
AGP PRO d.o.o., 
PE Kranj,
Ljubljanska cesta 22, 4000 Kranj

ODPRTO
PON-PET 8.00 - 17.00

 
NOVO V PONUDBI
BERG LONGSLEEVE REUNION majica
Odli─Źna kolekcija narejena iz mehkega in fleksibilnega poliesterskega blaga za enostavno neobremenjeno gibanje z naprednim prenosom znoja skozi plast.
15,00 EUR
      
-50% BERG DHAULAGIRI Skin Stretch Warmth oran┼żna
Berg obla─Źila so narejena iz tanke, lahke in elasti─Źne tkanine. Majica nudi toplotno izolacijo hkrati pa tudi odvajajo znoj.
39,99 EUR
      
GARMIN Forerunner 15 HR - s pasom za merjene sr─Źne frekvence TURKIZNO ZELENO 010-01241-71
Bele┼żi razdaljo, tempo, sr─Źni utrip┬╣ in kalorije Sledi va┼íi dejavnosti, ┼íteje korake in kalorije ter vas opomni, kdaj je ─Źas, da se za─Źnete gibati Zdru┼żljiva s senzorjem korakov┬▓ za bele┼żenje razdalj v zaprtih prostorih Avtonomija baterije do 8 ur z GPS-om ali 5 tednov v na─Źinu ure ali sledenja dejavnosti Shranjevanje, na─Źrtovanje in objavljanje dejavnosti v storitvi Garmin ConnectÔäó
135,00 EUR
      
Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naro─Źila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini. Slike so lahko samo simboli─Źne in ne odra┼żajo vedno v celoti dejanskega stanja. Vse cene vklju─Źujejo DDV.
´╗┐
 
ko┼íarica / moje nastavitve / pomo─Ź / dostava / pla─Źila
o podjetju / zasebnost / garancija in servis / pogoji poslovanja / vra─Źilo blaga / obrazec za vra─Źilo blaga